Call us
Bel ons: 078 6912214  
Mail us
Uw bouwpartner. Kwaliteit staat bij ons voorop!
 

Over ons

Esta Bouwservice is in 2001 opgericht. Bij Esta Bouwservice zitten alle vakspecialisten onder één dak. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens, stukadoors, tegelzetters en nog veel meer specialisten in dienst hebben kunnen wij snel en efficiënt te werk gaan. Dit zorgt ervoor dat wij veel tijd vrij hebben om samen met u, uw wensen te bespreken. Ons motto is: denk niet in problemen, maar in oplossingen. 

Daarnaast is Esta Bouwservice een erkend leerbedrijf en leiden wij vaklieden op om het beste uit zichzelf te halen. 

IMG_4987

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen houdt in dat bedrijven verantwoordelijkheid willen dragen voor maatschappelijke problemen. Hierbij kun je denken aan luchtvervuiling, klimaatverandering of arbeidsomstandigheden. Esta Bouwservice probeert een positief steentje bij te dragen aan de maatschappij door een aantal organisaties te steunen door middel van sponsoring in de vorm van websites en hosting. 

Waar kun je ons vinden?

We zijn gevestigd in Alblasserdam, op enkele minuten van de A15. Wij ontvangen je graag, echter uitsluitend op afspraak. Vanzelfsprekend komen wij graag ook bij u op bezoek!

Esta Bouwservice 
Van Leeuwenhoekweg 2 
2952 BL Alblasserdam

Telefoon 078 691 2214
E-mail info@bouwservices.nl

Of gebruik ons contactformulier!

 Naamloos2